Tikonin vaihto Kasperiin

Kasperi Wikistä
Versio hetkellä 8. toukokuuta 2020 kello 08.58 – tehnyt Noora.tuominen (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: {{Malline:Julkinen}} =Kasperi - poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan= '''[https://www.espina.fi/ratkaisut/kasperi Kasperi] on markkinoiden monipuolisin käyttöomaisu...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kasperi - poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan

Kasperi on markkinoiden monipuolisin käyttöomaisuusohjelma, jolla voit seurata kaikkea käyttöomaisuuteen liittyvää laskentaa (mm. sumu- ja evl-poistot, poistoerot, hyllypoistot, IFRS-poistot, kiinteistöinvestointien ALV-vastuut) yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Kasperia kehittää ja ylläpitää käyttöomaisuuslaskentaan erikoistunut Espina Oy, jolla on alalta yli 30 vuoden kokemus. Kasperia käyttää jo noin 2000 erikokoista yritystä, yhteisöä ja tilitoimistoa.

Tietojen siirto Tikonista Kasperiin käy helposti

Espinalla on valmis konversio-ohjelma käyttöomaisuustietojen siirtoon Tikonista Kasperiin. Tiedot siirretään suoraan Tikonin tietokannasta, jolloin historiatiedot siirtyvät täydellisenä.

Tietojen siirto ja konversio Tikonista Kasperiin vie aikaa tyypillisesti noin 2 tuntia per yhtiö (yksittäisillä yhtiöillä). Täsmäytämme samalla alkutilanteen pääkirjanpitoon ja verotukseen. Jos siirrettäviä tietokantoja on paljon (esim. tilitoimistoympäristöissä) vähenee ajantarve selkeästi, koska kaikkien yritysten tiedot saadaan tyypillisesti siirrettyä samalla ajolla.

Kokeneen käyttöomaisuusasiantuntijan kanssa ohjelmiston vaihto käy sujuvasti, pienellä työmäärällä ja kohtuullisin kustannuksin. Kasperi-pilvipalvelun käyttöönotto onnistuu nopeallakin aikataululla ja tiedot siirretään Tikonista jo etukäteen, joten ohjelma on saman tien käyttövalmis.

Valmiit liittymät

Kasperissa on valmiit liittymärajapinnat kaikkiin yleisimmin käytettyihin taloushallinnon järjestelmiin, joten uudet käyttöomaisuustapahtumat ja tositteet siirtyvät jatkossakin helposti.

Kehitämme myös mielellämme uusia liittymärajapintoja tarpeenne mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Varaa aika lyhyelle Kasperi-esittelylle tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!