Kasperi 11 päivityksen asennus

Kohteesta Kasperi Wiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleistä

Click here to see similar document in English.

Ennen päivitystä tulosta Saldotilanne - Saldoyhteenveto (P) -raportti edellisen kuukauden ja kuluvan tilikauden loppuun. Tulosta sama raportti versiopäivityksen asennuksen jälkeen ja varmista, etteivät luvut ole muuttuneet. Jos käytätte Kasperin IFRS-ominaisuuksia, tulosta myös niihin liittyvä raportti ennen ja jälkeen versiopäivityksen.

Kasperi 11:n asennuspaketti tekee sekä uusasennuksen että voi päivittää aikaisemman version 11-versioon. Kun ohjelma havaitsee aiemman asennuksen, tekee se päivityksen, joka tapahtuu seuraavasti:

Kasperi-1105-päivitys-ohje1.jpg

  • Ohjelma havaitsee aiemman asennuksen ja kertoo tekevänsä päivityksen.
  • Mikäli Kasperi on asennettu aiemmin mutta ohjelma ei kerro tekevänsä päivitystä, voit silti tehdä päivityksen manuaalisesti valitsemalla asennustavaksi 'Päivitys'

Kasperi9 paivitys2.jpg

  • Ohjelma ehdotta aiempaa asennushakemistoa. Mikäli hakemisto ei ole oikea (tai Kasperista on useampia eri asennuksia), voit muuttaa asennushakemistoa.

Kasperi9 paivitys3.jpg

  • Asennustapana on oletuksena Päivitys. Mikäli asennusohjelma ei oletuksena ehdota päivitystä mutta haluat silti tehdä vain päivityksen, voit tässä kohtaa valita asennustavaksi Päivityksen.

Kasperi9 paivitys4.jpg

  • Ohjelma vielä pyytää vahvistamaan, että valittu kohde on oikea.

Kasperi9 paivitys5.jpg

Muuta