Kasperi 10 päivityksen asennus

Kasperi Wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleistä

Click here To see similar document in English.

Ennen päivitystä ja sen jälkeen tulosta saldoyhteenveto - raportti edellisen kuukauden loppuun sekä kuluvan tilikauden loppuun. Päivityksen jälkeen vertaa, että luvut eivät ole muuttuneet. Kasperi 9-versiossa on joissakin erityistilanteissa tilikauden sisäinen EVL poiston jaksotus muuttunut ja siksi raportit on syytä tulostaa molempiin ajanhetkiin. Jos EVL saldo/poisto eroaa kuukauden lopussa, tarkista, että se täsmää tilikauden lopussa.

Kasperi 10:n asennuspaketti tekee sekä uusasennuksen että voi päivittää aikaisemman version 10-versioon. Kun ohjelma havaitsee aiemman asennuksen, tekee se päivityksen, joka tapahtuu seuraavasti:

Asennus1 v10.JPG

  • Ohjelma havaitsee aiemman asennuksen ja kertoo tekevänsä päivityksen.
  • Mikäli Kasperi on asennettu aiemmin mutta ohjelma ei kerro tekevänsä päivitystä, voit silti tehdä päivityksen manuaalisesti valitsemalla asennustavaksi 'Päivitys'

Kasperi9 paivitys2.jpg

  • Ohjelma ehdotta aiempaa asennushakemistoa. Mikäli hakemisto ei ole oikea (tai Kasperista on useampia eri asennuksia), voit muuttaa asennushakemistoa.

Kasperi9 paivitys3.jpg

  • Asennustapana on oletuksena Päivitys. Mikäli asennusohjelma ei oletuksena ehdota päivitystä mutta haluat silti tehdä vain päivityksen, voit tässä kohtaa valita asennustavaksi Päivityksen.

Kasperi9 paivitys4.jpg

  • Ohjelma vielä pyytää vahvistamaan, että valittu kohde on oikea.

Kasperi9 paivitys5.jpg

Muuta